FORHOLDENE PÅ KLEPPENHUS

Vi værdsætter lys, luft og rummelighed højt. Vi har 28 bokse fordelt på fire stalde, - ingen bokse er mindre end 4 x 3 meter, samtlige med vindue, de fleste så hestene kan stikke hovedet ud i det fri.
 
 
Vores ridehal er 20 x 40 meter. Rytterlys i taget og vinduer i begge gavle gør den lys og trivelig. Da Cathrine, som er norsk, syns hun har frosset nok i sit liv, valgte vi at bygge den isoleret. Den er defor dejlig lun om vinteren og kølig om sommeren.
 
I forbindelse med ridehallen findes der en rytterstue med eget køkken.
 
 
Udendørs ridebane på 20 x 60 meter med fibertex bund ovenpå solid drænering og et lag af gummimåtter sikrer ideelle bundforhold nærmest uanset værforhold.
 
 
I 2006 fik vi lavet et ca. 400 meter langt galopspor. Det har super bund, og bruges flittigt som afvækslende træning af hestene. Her rides der alle dressurlektioner, og de fleste heste virker ekstra motiverede til dagens arbejde i disse ”anderledes” omgivelser. At det ligger ved både idylliske Stubbe Sø, og langs med Øksenmølle Å gir en god naturoplevelse også for rytteren.
 
 
Vi har også en skridtmaskine hvis hestene skal bevæges lidt ekstra.

I foråret 2011 indviede vi vores nye fitness rum (til hestene) med vandløbebånd og koldtvands Spa fra Horsetrainer
 
 
Ikke mindst er det den omkringliggende skov, der skaber atmosfæren på Kleppenhus. Her er det også rigeligt af muligheder for at ride på de forskellige veje og stier.
KLEPPENHUS: Tlf: +45 8636 1444 • Mail: info@kleppenhus.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net