Cathrine Rasmussen

Som 3 årig sad Cathrine Rasmussen, født  04.03.65  i Kristiansand i Norge, for første gang til hest. Interessen for ridning og hestesport har siden dengang været et af de vigtigste elementer i hendes liv.

Den altoverskyggende hobby, blev igennem en seksårig uddannelsesperiode fra 1992 og fremover, under kyndig vejledning hos berider Hasse Hoffmann på Søholt,  udviklet til rendyrket professionalisme med berider Børge Rasmussen som den primære instruktør. Konkurrenceridning på alle niveauer blev i denne periode en del af hverdagen.

Stilen, rutinen og professionalismen blev yderligere strammet op og pudset af,  gennem et  undervisningsforløb hos den legendariske  Herbert Rehbein i Tyskland.

”Ramsig”,  blev den første hest hun startede Grand Prix på og sammen fik de mange fine placeringer, både nationalt og internationalt.
Efterfølgende har Cathrine Rasmussen  uddannet flere heste til de højere dressurklasser. Disse har hun også  opnået fine placeringer på.

To børn, tæt efter hinanden, satte tempoet ned for Cathrines konkurrenceaktivitet. 
I denne periode, hvor focus var rettet mod hjemmefronten og familien, blev der alligevel tid til at  konceptudvikle, planlægge og bygge ”Kleppenhus” beliggende midt i de smukke Søholt skove ved Ebeltoft. 

Her har hun i dag har sin bolig og  driver med uddannelse af dressurheste samt undervisning.

På  Kleppenhus's  stalde  findes flere meget fine ungheste, som dels er købt ind på internationale auktioner og dels er heste af egen avl. 

Dette materiale er i dag det grundlag og fundament, som Cathrine metodisk ved sin daglige træning, bygger sin fremtidige konkurrenceaktivitet på.

Udover sit  livslange uddannelsesforløb inden for dressurridning har Cathrine Rasmussen  naturfaglig ”Examen Artium” fra Kristiansand Katedralskole, ”Examen Philosophicum” fra Kristiansand og ”Bachelor of Arts” fra Indiana University i USA med major i psykologi og minor i socialøkonomi. 
KLEPPENHUS: Tlf: +45 8636 1444 • Mail: info@kleppenhus.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net